farah's FotoPage
farah ziana
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Feb-2008 07:25 Email | Share | | Bookmark
Hantaran

kasut and wallet
al-quran
jam
View all 24 photos...
Special column utk hantaran only coz both side was done by myself thanks to yunie sbb tolong kak farah hiaskan hantaran utk abang asri..and thanks to maklong sbb buatkan bunga purple tu khas dari brunei..kalo ade yg berminat nak menempah bunga tu contact me ok

Hantaran dari asri :
Colours:Yellow/coklat/white

Hantaran dari farah:
Colours:Purple/Pink


Friday, 15-Feb-2008 05:02 Email | Share | | Bookmark
Nikah 22 Disember 2008

 
 
 
View all 48 photos...
Gambar2 utk nikah sume di ambik oleh photographer yg sama utk bersanding kat terengganu...mekap plak by Munni..Majlis nikah sepatutnye mula pukul 8 tetapi pengantin lelaki plak lambat sampai dlm pukul 8.45 .Disebabkan itu pak imam pon kena rush haha jadi kitorg selamat sbb tok kadi tak byk tanya and tak banyak cerita ...die bg ceramah skit pastu terus nikah and kami selamat di nikahkan dengan sekali lafaz..hehe cayalaaa abang!!


Saturday, 2-Feb-2008 15:16 Email | Share | | Bookmark
Persandingan di Kuala Berang 29 Disember 2007

pelamin
 
 
View all 54 photos...
Yang ini pulak gamba2 di terengganu,a week lepas majlis di Klang.Photographer di import khas dr Jerteh..I love the quality of those pictures...berbaloi rasenye bayar lebih skit..tp price die still lebih murah kalau nak compare dgn KL.Theme kat sana asri pilik krim + brown..hmm nak kate his favourite kaler pon tak jugak. anyway enjoy the pictures


Wednesday, 23-Jan-2008 06:35 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan di Klang 23 Disember 2007

 
 
 
View all 72 photos...
After a month kawin baru sempat nak upload gamba bersanding kat klang...Bz yg teramat sgt even sampai tak sempat nak honeymoon pon hahaha...anyway enjoy the pic...sape2 rase gamba die ade dlm tu dan nak download pon dipersilakan...gamba nikah n bersanding kat terengganu will be upload soon...hehe sbb lain2 photographer...gamba dlm perjalanan anyway thanks to ejon ( adik yat ) yg saba melayan kerenah kitorg ahahha byk gile demand hari tu


Tuesday, 10-Apr-2007 02:29 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Farah & Asri

 
sama tema mcm janji je ni
last touch up
View all 81 photos...
yeayy..akhirnye ade masa utk mengupload gambo..sori ye mah lambat skit ...aku takde mase lansung nak upload..hari ni byk keje jugak tp sbb duduk kat opis boleh la curi2 upload hehe..
Alhamdulillah...selesai jugak majlis pertunangan ari tu...boleh di katakan meriah..ramai sedara2 n kawan2 yang dtg..thanx sgt2.. yg lain akan di jemput mase kawin nnt..nak jemput ramai2 tak sesuai la plak sbb majlis bertunang je..ade yg dah ade awal2 lg..patutnye majlis pukul 11.30 tp sebelah lelaki plak dtg lambat..almaklumlaaa dtg dr jauh..ade plak yg sesat2 hehe..
kredit to marlina(jurukamera) n ejon for taking the pictures and yat yg menjadi pemandu mereka sampai sesat2 hahaha..takpe pasni mesti hang dah hafal jln umah aku ..oklaa enjoy the pictures oppss juga tak lupe kepada munni...last minit mintak mekapkan...thanx sgt2..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net